Daisy

Daisy ze Sušice

Adoptovat Kočku

Daisy, její maminku, tetu a sourozence někdo v loňském roce vyhodil u čerpací stanice v Chlumčanech, tedy v místě mezi rychlostní silnicí a stavbou obchvatu. Každému, a jistě i tomu, kdo je tam vyhodil, muselo být jasné, jak mohou skončit. Ztratila se jedna kočičí maminka a jedno z koťat, o všechny ostatní, vlastní i nevlastní, se postarala druhá z kočiček, Chluměnka. O kočičky se vzorně starala, ale protože věděla, čeho jsou lidé schopni, naučila je držet se od lidí tak daleko, jak jen to jde. Když se podařilo odchytit první dvě koťata, aby mohla být odvezena do bezpečí, zakázala jim i jíst, aby je nebylo možné nalákat na jídlo. Trvalo to, ale díky neskutečnému odhodlání paní pracující na této stanici se nakonec právě jí podařilo všechny odchytat a přivézt k nám. 

Maminka Chluměnka byla mazlivá, kontaktní kočička, koťátka však velmi dlouho odmítala jakýkoli kontakt s námi. Komplikovalo to léčbu nemocných očí, která trvala neskutečně dlouho, ale podařilo se. Konečně  jsou po všech nezbytných procedurách, léčbě, testech, očkování a mohou být vyřazeny z karantény a začít hledat domov.

Daisy byla ze všech nejmenší, proto jsme ji dokrmovali a Daisynka vše dohnala a dnes je stejně veliká a silná jako sestřičky. Je to milá, hodná kočička, která nechybí u žádné skopičičny ostatních. 

Důvěra v lidi je věc ošidná, nám věří, ale když nezná, potřebuje čas. Může tedy jen k lidem,kteří ji ho poskytnou tolik, kolik bude třeba. Litovat nebudou, protože je pak čeká mazlivá, zvídavá mladá dáma, která potřebuje mít přehled o všem, co děláte. 

Kotěcí mlíčko už nepotřebuje, ale protože byla dlouho protekčně dokrmována, každý den na něj stále čeká. Poprosila by tedy o mlíčko, protože je moc šikovná a hodná.

Dárek 389 Kč check
Má v misce 500 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Adámek a Princezna skoro z Chlumčan :o) 389 Kč

Miska

  • Eva Desenská 400 Kč
  • Alena Kopcová 100 Kč

Více o útulku

Název

Šance pro kočku z.s.

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Šance pro kočku z.s.:

Adresa

Hrádecká 493, Sušice

Číslo účtu

2000952043/2010

Variabilní symbol kočky

400012694