Evička

Evička ze Sušice

Den před Štedrým dnem byla v lese (kde jinde) u Malého Boru nalezena tato kočička. Je to jarní kotě, tedy to, co z něj zbylo. Kočička nebyla nalezena za pět minut dvanáct, ale pár minut po dvanácté. Byl zázrak, že ji nálezkyně zahlédla, byla ledová, kosti potažené kožíškem. Vypadalo to, že na veterinu ani nedojede, že dodýchává a odchází. Díky okamžité pomoci, tomu, že ji hned v autě zabalili do všeho, do čeho to šlo, stihla na veterinu dojet. Dostala hned vše, co bylo třeba, pár dnů zůstala a vrátila se zpět k nám. Nebyla na tom vůbec dobře, ale bojovala a to je vždy začátek.

Po nálezkyni dostala jméno Evička, protože od ní dostala zpátky život, který někdo jiný zahodil. Den za dnem dělala veliké pokroky. Přestala se bát nás a postupně, i když to trvalo, i ostatních. Přibrala a stala se z ní krásná zdravá kočička. Podstoupila kastraci a po návratu se bohužel vrátila zase ta ustrašená kočička, která na Vánoce přijela k nám. Znovu se všeho bála, třásla se při každém pokusu o kontakt.

Dnes už nám zase věří, ještě si trochu dává pozor, ale už je to zase ta Evička, která má lidi docela ráda. Tedy s výjimkou naší paní veterinářky, kterou opravdu vidět nemusí, ale to se také poddá.

Moc ráda jí, tak by poprosila o své oblíbené konzervy. 

Dárek 476 Kč check
Má v misce 900 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Eva Fischerová 476 Kč

Miska

  • Kateřina Nová 400 Kč
  • Petr 500 Kč

Více o útulku

Název

Šance pro kočku z.s.

Adresa

Hrádecká 493, Sušice

Číslo účtu

2000952043/2010

Variabilní symbol kočky

400017675