Andělka

Andělka z Plzně

Adoptovat Kočku

Tahle slaďoučká mourinka s jemnou povahou vůbec neměla lehký život. Jako odrostlé kotě byla nalezena oholená strojkem a posprejovaná zelenou barvou. Kdo ví, co všechno jí tenkrát nějaký člověk prováděl, ale Andělí na lidi přesto nezanevřela. I když se při prvním kontaktu šíleně bála, brzo se v rukou depozitní tety rozehřála a stala se z ní hravá kočičí slečna.

Našla tenkrát nový domov a žila si spokojeně, dokud nejmladší lidský člen její nové domácnosti nezačal růst a přece jen zlobit. Alespoň podle kočičích měřítek. Andělka velmi špatně snášela neustálý hluk, běhání dítěte po bytě a dobře si nezvykla ani na dospělého muže (předpokládalo se, že právě nějaký muž ji jako malou týral). Opakovaně se jí vracely záněty močového ústrojí a začala si ze stresu vytrhávat srst na celém bříšku a nohách. Protože podmínky v rodině se nemohly změnit, Andělka se vrátila do depozita. Po 4 letech, kdy měla svoji vlastní rodinu, se tedy ocitla zase sama… A zdrtilo ji to.

Po návratu do depozita se prostě psychicky zlomila. Odmítala jakékoli jídlo i pití, chřadla a nekomunikovala. Depozitní teta ji musela krmit ze stříkačky a byla jí nasazena „zvířecí antidepresiva“. Naštěstí vše zabralo jak mělo a Andělka se postupně začala dávat dokupy. Papá nadšeně, mazlí se jak drak i s muži a hraje si jak koťátko. Na dvounohé je neustále nalepená, chce se mudlat, povídat a hlavně chrupat v posteli. Podařilo se nám ji postavit na nohy až tak, že jsme se rozhodli, že ji můžeme zkusit hledat další domov. Musí to být ale domov opravdu vhodný po všech stránkách.

Andělka bude ve vhodných podmínkách skvělá a nenáročná číča. Hledáme pro ni domov, kde bude moct být pouze v bytě se zajištěnými okny, bez dalších koček a bez dětí (i v budoucnu). Na malého pejska, který si jí nevšímá, si zvykla.

Nový začátek pro ni bude jistě těžký, potřebuje tedy najít hodně trpělivého člověka, který na ni nebude tlačit a bude hlavně dobře komunikovat s depozitní tetou (heslo: společně to zvládneme). Potřebuje prostě klidnou domácnost, jistotu a oporu ve svých lidech. Už konečně nastálo…

Dárek 589 Kč check
Má v misce 2 450 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Xenie Rechcíglová 589 Kč

Miska

  • Andrea Lorethová 250 Kč
  • Anonymní dárce 2 000 Kč
  • Tereza Chlumská 200 Kč

Více o útulku

Název

Svoboda zvířat Plzeň

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Svoboda zvířat Plzeň:

Adresa

Bzenecká 1, 32300 Plzeň

Číslo účtu

2500893377/2010

Variabilní symbol kočky

120018876