Rosie

Rosie z Plzně

Tahle tříbarevná kočka se na přelomu srpna a září objevila u krmného místa na Košutce v Plzni, kde jedna z našich dobrovolnic každý den krmí vykastrovanou skupinu venkovních kočiček. Kočička vypadala čistě, zdravě a byla zvyklá na lidi, a proto se domníváme, že se jednalo o typické prázdninové kotě, které si někdo domů na sídliště přivezl pro krátkodobou potěchu a na konci prázdnin ji nemilosrdně vyhodil ven. Nikdo ji nehledal, nikomu nechyběla.

Vzhledem k postupně se zhoršujícímu podzimnímu počasí si ji paní, která celou tuto kočičí kolonii denně krmí, vzala do dočasné péče – bylo jí kočičí slečny líto a měla obavy, jak by venku přežila zimu. V dočasné péči se Rosie pomalu rozkoukává, se svou dočasnou paničkou si velice ráda hraje a osměluje se.

Rosie prošla základní zdravotní prohlídkou, odčervením, testováním na nemoci FIV / FeLV a byla též vykastrována. Po absolvování celého veterinárního kolečka pro ni budeme hledat vhodný domov – v zabezpečených podmínkách a v domácnosti, kde již nějaká kočička či kocourek bydlí, samotné by jí totiž bylo velmi smutno.

Rosie si velmi oblíbila kapsičky značky Felix, a proto bude velmi potěšena, pokud jí hodný dárce takové kapsičky nadělí. Rosie za ně spolu s námi předem velmi děkuje.

Dárek 429 Kč check
Má v misce 800 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Jitka Tykalová 429 Kč

Miska

  • Anonymní dárce 800 Kč

Více o útulku

Název

Svoboda zvířat Plzeň

Adresa

Bzenecká 1, 32300 Plzeň

Číslo účtu

2500893377/2010

Variabilní symbol kočky

120018881