Bonifác

Bonifác z Plzně

Žila, byla jedna babka, ale neměla tři jabka. Měla kočku, kterou za celou dobu nevzala ani jednou na veterinu – ani jednou. Dokonce neměla pro ni ani přepravku (proč taky, nosit kočku v náručí je přeci cool). A kočka, pochopitelně nevykastrovaná, jednou zdrhla na procházku ven. A protože je fešanda, při návratu už byla v očekávání.

Babka z našeho příběhu, co neměla tři jabka, strčila pomyslně hlavu do písku a nechala čas plynout. Až do doby, kdy kočka porodila tři koťata. Řev, který se ozýval z jejího přízemního bytu, zaslechla jedna hodná kočičí duše, která si dala dvě a dvě dohromady. Z odposlechu zjistila, že nad kočkou, ale hlavně potomstvem, se rychle stahují mračna, a to ta nejčernější. Tak ta dobrá duše zazvonila a nabídla pomoc.

Kočička, kterou jsme pojmenovali Margot, se takto spolu se svými potomky dostala k nám, do depozita naší skvělé členky Ireny. Teta Irena připravila pokojíček, papání i pelíšek, a pro rodinku si dojela na naši veterinu. Tam ji totiž ta dobrá kočičí duše dovezla. Po prohlídce víme, že mamina je sice podvyživená, ale jinak hrozně milá a pohodová číča.

Margotka zůstane se svými koťátky, holčičkami Lízou a Majdou a chlapečkem Bonifácem, dokud nedosáhnou věku 12 týdnů, kdy budou k dispozici pro adopci do nových domovů. Jejich maminka Margotka bude postupně naočkována, načipována a nakonec vykastrována a bude též hledat nový milující domov.

Než k tomu ale dojde, tmavý kotěcí chlapeček Bonifác potřebuje nabrat na síle i na hmotnosti. Od hodného dárce si proto v rámci májového kola Kočičího přání přeje dostat konzervy Animonda Carny Baby Paté s lahodnou masovou pěnou a předem za ně velmi děkuje.

Dárek 279 Kč check
Má v misce 800 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Anonymní dárce 279 Kč

Miska

  • Anonymní dárce 800 Kč

Více o útulku

Název

Svoboda zvířat Plzeň

Adresa

Bzenecká 1, 32300 Plzeň

Číslo účtu

2500893377/2010

Variabilní symbol kočky

120018997