Méďa Macík

Méďa Macík z Lucky

Adoptovat Kočku

Tento kocourek má zvláštní osud. Žil v Lovosicích u nádraží, bylo vidět, že se ho někdo zbavil. Hledali jsme pro něj domov, protože takhle krásný mourek s ještě krásnější srstí prostě nemůže jen tak živořit na ulici, zvlášť když byl zcela jistě původně domácí.

Ozvala se nám paní ze Mšeného, která byla poučena o tom, že nesmí Méďu (tehdy ještě Míšu) pouštět ven bez zabezpečení. Paní ale doporučení nedbala a kocourek se ztratil. Po dvou měsících nám volá paní Pospíšilová, která kočičky na místě krmí. Míša – Méďa se objevil hladový a hubený a na svém obvyklém místě čekal na příděl. Méďa tak putoval znovu k nám – asi bychom ho nakonec na krmném místě ponechali, ale dráhy okolí upravují a kočičky se musely přestěhovat. A Méďovi změna velmi vadila.

Hledáme tedy pro kocourka další nový domov. Někoho, kdo ho bude opečovávat a kde bude jen on. Někoho, kdo dodrží doporučení paní Jany a nebude ho pouštět bez zabezpečení ven. Tedy někam, kde je zasíťovaný balkon nebo voliéra, případně ho pouštět ven na zahrádku až bude Méďa v místě opravdu na 100 % doma.

Méďa si kvůli své krásné dlouhé srsti přeje granulky RC Maine.

Dárek 1 399 Kč check
Má v misce 400 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Anonymní dárce 1 399 Kč

Miska

  • Lenka Lexova 300 Kč
  • Tereza Zuzánková 100 Kč

Více o útulku

Název

Azyl Lucky

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Azyl Lucky:

Adresa

Černiv 30, 410 02 Lovosice

Číslo účtu

4049930389/0800

Variabilní symbol kočky

800004290