Amálka Zlatíčko

Amálka Zlatíčko z Hradce

Adoptovat Kočku

Na sklonku starého roku, dne 27.12.2019, byla královéhradeckým depozitem přijata tříbarevná kočička Amálka. Kočička žila tři roky venku nedaleko náchodské ubytovny, kde ji kdysi zřejmě někdo opustil. Zpočátku velmi plachá a vyděšená kočička se postupně ochočovala díky hodné paní krmičce. Teprve letos však byla ochočená tak, že by se nechala odchytit. Paní, která Amálku denně krmila, ji měla moc ráda, ale domů si ji již opravdu vzít nemohla. Trvalý domov však nikdo nenabídl, a tak jsem slíbila, že si Amálku vezmu do depozita. Jenže ani tady paní nebyla rozhodnuta, protože věděla, jak moc se jí po kočičce bude stýskat. Jenže najednou přišel den, kdy se vše rozhodlo... Paní šla Amálku krmit, nikde ji nemohla najít, to bylo divné, protože ona denně přibíhala - až najednou uslyšela kočičí pláč. Šla po hlase a nešťastnou Amálku objevila zavřenou v kontejneru, kam ji nějaký zřejmě velký milovník zvířat vhodil. Naštěstí vše dopadlo dobře, paní plačící kočičku vytáhla a Amálka hned druhý den přijela ke mně. Naštěstí... Protože v kontejneru by byla zcela jistě, při vývozu odpadu, přišla o život.

Zpočátku Amálka nepapala, i když se nezdálo, že by se něčeho bála. Ale od chvíle, kdy se vše zlepšilo, Amálka papá moc pěkně, při krmení dokonce za mnou běhá a pobízí mne, aby si k její mističce pospíšila. Je to nesmírně mazlivá a líbezná kočička a zaslouží si ten nejúžasnější domov.

Nyní je již Amálka důkladně veterinárně vyšetřena, testována, odčervena, vykastrovaná i nadstandardně naočkována, a tak může hledat nový domov.

Umístím ji jen domů, bez možnosti výběhu ven, protože po špatné zkušenosti Amálka ani ven chodit nechce.

 

Dárek 267 Kč check
Má v misce 400 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Radka Staudte 267 Kč

Miska

  • Anonymní dárce 400 Kč

Více o útulku

Název

Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové:

Adresa

Hradec Králové

Číslo účtu

2100566086/2010

Variabilní symbol kočky

203008098