Janeček

Janeček z Hradce

Adoptovat Kočku

Asi pětiměsíční kocourek Janeček byl přijat do královéhradeckého depozita 20.9.2019. Jeho přijetí ale předcházelo drama - resp. boj o jeho život. Janeček byl nalezen jednou hodnou paní na Benešově třídě, ležel na vysoké zídce, kam by se sám nikdy nedostal, nehýbal se, oči měl v sloup, nereagoval, vypadal jako mrtvý. Paní naštěstí, na rozdíl od ostatních lidí, kteří ho míjeli, si došla pro přepravku a odvezla Janečka na veterinu do Tiché ulice. Zde byl několik dní hospitalizován, provedla se mu všechna možná vyšetření, ale Janeček se nezlepšoval, žil, ale jen ležel a když se ho doktor dotkl, jen slabě zanaříkal. Veterinář byl přesvědčen o otravě... Ale protože se občas zázraky dějí, tak Janeček přežil, po několika dnech se vzpamatoval a mohl být propuštěn domů. Jenže on žádné doma neměl, na tu zídku ho evidentně někdo položil s tím, že někdo jiný snad něco udělá... Podobný případ, jako před časem se skoro zabitou Bludičkou... A tak Janeček přijel ke mně. Dost dlouho bral ATB, bál se každého pohybu ruky, ale na druhou stranu se zdál velmi spokojený s bezpečným životem v klidu. Postupně se rád nechával opatrně hladit a začal pěkně jíst.

Po dobrání ATB Janeček absolvoval testování a další vyšetření a pak byl postupně nadstandardně naočkován a odčervován. A postupně se z něj stával mazel a přítula, ale pubertální rošťáček.

S velkou radostí říkám - Janečku, vítej zpět v životě a začínám mu hledat nový domov. Umístím ho jen domů, bez možnosti výběhu ven. Doma může být sám nebo s dalšími nedominantními zvířátky.

Janeček na vás čeká v Hradci Králové.

 

Dárek 654 Kč check
Má v misce 400 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Martina Kovaříková 654 Kč

Miska

  • Andrea Molnárová 400 Kč

Více o útulku

Název

Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové:

Adresa

Hradec Králové

Číslo účtu

2100566086/2010

Variabilní symbol kočky

203008102