Robinek

Robinek z Hradce

Adoptovat Kočku

Týraného kocourka Robinka jsem přijala dne 30.6.2015. O Robinkovi jsem se dočetla na FB, kdy pro něj současný opatrovatel velmi naléhavě hledal umístění. Dle jeho slov k němu Robinek přišel jen na přespávání, aby nemusel být doma, kde byl surově tlučen. Pokud by se nenašel nikdo, kdo by se kocourka ujal, Robinek by musel podstoupit už vyjednanou euthanasii... A tak jsem napsala, že se o Robinka postarám.

Robinka dovezla dcera pána, u kterého žil, jelikož se bála o kocourkův život, neboť ho její otec týral. Snažila se ho i umístit k jiným lidem, ale vždy byl nešťastný kocourek po několika dnech vrácen, protože v novém domově se bál, útočil, nebyl kontaktní.

U nás se zpočátku choval stejně. Při očkování na veterině byl velmi těžko zvládnutelný, jakmile jsem se k němu přiblížila, nesmírně se bál a syčel. Bylo jasné, že bude potřebovat delší čas, aby se zklidnil a poznal, že tady už ho nikdo mlátit nebude. Během času se Robinek postupně zklidňoval, učil se zase lidem důvěřovat, zanedlouho se již ode mne nechával opatrně pohladit. Nyní je již Robinek bezproblémový, stal se z něj veliký mazel a přítula. Věřím, že Robinek přece jen poznal, že ne každý člověk je agresor a na vše špatné z minulosti už zapomněl. Robinek stále hledá nový domov.

 

Dárek 279 Kč check
Má v misce 400 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Anonymní dárce 279 Kč

Miska

  • Míša a Rozinka 400 Kč

Více o útulku

Název

Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové:

Adresa

Hradec Králové

Číslo účtu

2100566086/2010

Variabilní symbol kočky

203008210