Brácha

Brácha z Hradce

Adoptovat Kočku

Dne 5.2.2020 byl královéhradeckým depozitem přijat černý kocourek Brácha. Podle lidí, kteří ho v náchodském sídlišti krmili, byl vyhozen po úmrtí jeho paničky, stejně, jako jeho již dříve odchycený bratříček Náchod - a pán se již starat o něj nechtěl. Vykastrovaný kocourek velmi dlouho, přes půl roku, venku plakal, nikdo nepomohl, ale přece jen, když nyní nastala zima, začala se jedna hodná paní shánět po nějakém depozitu. Nejprve si myslela, že se jedná o jednoho kocourka, kluci si jsou k nerozeznání podobní - ale pak se od sousedů dozvěděla, že chlapečci jsou dva a byli vyhozeni ještě dříve, než chudák panička stačila zemřít... Jenže venku se báli a společně se nikdy neukázali...

A tak i kocourek Brácha, bratříček kocourka Náchoda, přijel ke mně do Hradce. Samozřejmě již je po důkladné veterinární prohlídce, otestován, několikrát odčerven a nadstandardně naočkován. Je obrovský a nádherný, velmi mazlivý, přítulný, vděčný. Samozřejmě čistotný.

Tolika koček se sice trochu bojí, ale pochovat a pomazlit se nechává moc rád. Je naprosto nekonfliktní.

Brácha na vás čeká v Hradci Králové a umístím ho jen domů, bez možnosti výběhu ven. Po vyhození byl venku nesmírně nešťastný. Doma může být jako kočičí jedináček nebo s další nedominantní kočičkou.

Dárek 259 Kč check
Má v misce 400 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Alena 259 Kč

Miska

  • Alena 400 Kč

Více o útulku

Název

Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové:

Adresa

Hradec Králové

Číslo účtu

2100566086/2010

Variabilní symbol kočky

203008217