Vladánek

Vladánek z Hradce

Adoptovat Kočku

Dne 10.1.2020 byl královéhradeckým depozitem KN přijat malinký, sotva dvouměsíční černý zraněný kocourek Vladánek. Nálezci mi hlásili, že Vladánek nemůže chodit a naříká. Samozřejmě jsem mrňouska přijala a hned jsem s ním šla na veterinu. A tam se mé nejhorší tušení potvrdilo, Vladánek měl přední nožičku velmi nepěkně zlomenou v koleni, kosti byly od sebe odtržené a kloub roztříštěný do maličkých úlomků. Náš skvělý veterinář se rozhodl hned druhý den operovat. Doma po operaci se mrňousek projevil jako nesmírně statečný chlapeček, i když měl nožičku  sešroubovanou, kostičky spojené drátky, prý to šlo moc špatně, kostičky byly malé a slabé, pan doktor říkal, že pokud vše sroste tak, jak má, stejně již nikdy Vladánek nebude moci normálně chodit, nožička bude vychýlená. Když jsem se ptala pana doktora, jak se takováto hrůza mohla stát, říkal mi, ať se raději neptám, ať to nechci vědět..., že nechce křísit ještě i mě.

Nyní je již Vladánek zcela v pořádku. Nožička sice vychýlená zůstala, ale Vladánek ji normálně používá, běhá a skáče jako zcela zdravý kocourek.

Je nadstandardně naočkovaný, odčervovaný, testovaný, jen na kastraci si ještě musí chvilku počkat.

Umístím ho jen domů, bez možnosti výběhu ven, doma může být sám nebo s dalším bezproblémovým zvířátkem - ať kočičkou nebo pejskem.

Vladánek na vás čeká v Hradci Králové.

 



Dárek 999 Kč check
Má v misce 400 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Jan Filip 999 Kč

Miska

  • Rena Kraus 400 Kč

Více o útulku

Název

Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové:

Adresa

Hradec Králové

Číslo účtu

2100566086/2010

Variabilní symbol kočky

203008222