Vrtouch

Vrtouch z Plzně

Adoptovat Kočku

Vrtoucha někdo odložil v krabici v lese u cyklostezky, ač je to naprosto úžasný mazlík a pohodář.
Samozřejmě nebyl nikterak opečovaný, přesto miluje lidi - je to ten typ kočky, kterou máte neustále nalepenou někde na klíně a v posteli.
Nyní je tak trošku ve fázi kočičí puberty, má děsně energie a pořad vymýšlí nějaké blbiny...všechno musí prozkoumat, všude lozit a to včetně míst zdánlivě nepřístupných, na všechno sahá svýma nenechavýma kočičíma nožičkama a hlavně se nezřízeně cpe vším, co najde. Neřeší, jestli mu to bylo určeno nebo ne...hlavně, že se to dá vložit do břicha. Ostatně tam už vám to pak nikdo nevezme, takže výhra.
Dobrodružné výpravy nejen za zdroji potravy pořádá každý den nadšeně a několikrát. Šplhá po gárnyžích, celé kuchynské lince, prošmejdí i odtok v umyvadle, zvrhne koš na odpad i na prádlo, nevynechá kontrolu pračky zevnitř a místa pod gaučem...mezitím stihne trošku pozlobit starší kočky, prohnat se s kamarády jako vichřice a zvrhnout židle, pošťouchnout psa aby ječel (protože to je nesmírná zábava) a dalších asi milion neplech...prostě zlý výrostek Hugo. Teda Vrtouch.
Ale můžete se na něj snad zlobit...? Je to ten nejsladší čumáček pod sluncem. Pořád vám něco vrní a vrká do ucha, mazlí vás a něžně se dotýká pacinkami. Však ona ho ta nevycválanost casem přejde.
Vrtouch by ve svém novém domově potřeboval podobně založeného kočičího kamaráda. Starší kočky povalečky teď trošku otravuje, protože chce prostě blbnout. Se psem je to podobné.

Jak už bylo řečeno, Vrtouch je pubertální žrousenka. Nejvíc ho tedy potěší pořádný nášup konzerv Nutrilove. A nový domov...

Dárek 405 Kč check
Má v misce 600 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Sabina Márová 405 Kč

Miska

  • Renáta Topolová 400 Kč
  • Jana Augustinová 200 Kč

Více o útulku

Název

Svoboda zvířat Plzeň

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Svoboda zvířat Plzeň:

Adresa

Bzenecká 1, 32300 Plzeň

Číslo účtu

2500893377/2010

Variabilní symbol kočky

120008443