Šniclí

Šniclí z Plzně

Adoptovat Kočku

Šniclí už u nás jednou nový domov hledala, jako odrostlé kotě - a našla. Bohužel, po skoro třech letech se ukázalo, že to nebyl domov trvalý a Šnic se musela vrátit k nám.
Šnicla je kočka nesmírně energická, milá, správně vlezlá a fajnová. A hrozně moc krásná! Prostě libová, i když je teď drobátko víc prorostlá sádlíčkem  :-). No ale aspoň je ji za co chytit, žejo.
Šniclí vychází s dalšími kočičáky, nevadí jí ani klidný psík. Lidi zbožňuje a vyžaduje jejich pozornost. Chce se mazlit, vrtat se vám ve vlasech, umývat vám obličej a ležet na hrudníku. Jakmile váš uvidí, hned se hrne pomazlit a třít o nohy a kráká u toho svým specifickým šniclým hláskem. No je s ní prostě sranda. Chce svoje dvounožce mít pod dohledem všude - samozřejmě včetně ložnice a koupelny.
A proč se k nám tahle, trošku trhlá, krasavice musela vrátit?
Šnicl je totiž děsně vášnivá u všeho, co dělá. Zvláštěpak se vášnivě mazlí a to až tak, že se občas zapomene a ze samé radosti že se do vás může zavrtat a vpíjet vás štípne zoubkama. Do prstu, do ruky, do nosu, do rtu...prostě co má blízko a co se jí vejde do tlamičky. Není to věc, která by šla odnaučit - nedělá to s žádným zlým úmyslem a je to opravdu jen prostě stisk (který ale umí trošku zabolet, má zoubky zdravé šelmičky...). Jednoduše je s tím třeba počítat a dávat si trošku pozor. Minulí majitelé si ji i s tímto zvykem brali, jenže...pak se narodilo mimčo a to holt nesmělo být procvaknuto ani z kočičí lásky...
Šniclí hledá tedy domov podruhé a už fakt ale naposled. Vždyť je to perfektní kočičí parťák a fakt skvělá buchta!

Šniclí je vyloženě digestivní typ...jakože...dost. Proto velmi ocení dárek v podobě zásoby konzerv Nutrilove.

No a hlavně taky ten pořádný domov, značka "Znovu a lépe"!

Dárek 810 Kč check
Má v misce 700 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Darja 810 Kč

Miska

  • Veronika Petrová 200 Kč
  • Ivana Brdová 500 Kč

Více o útulku

Název

Svoboda zvířat Plzeň

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Svoboda zvířat Plzeň:

Adresa

Bzenecká 1, 32300 Plzeň

Číslo účtu

2500893377/2010

Variabilní symbol kočky

120008445