Jurij

Jurij z Hradce

Adoptovat Kočku

Jurij je starší ze dvou překrásných kurilských bratrů, které  jsem do svého královéhradeckého depozita přijala zpět dne 9.5.2019. Jurij je stříbrný kurilský bobtail, nyní tříletý, narozený 11.4.2016.  Kurilský bobtail je velmi vzácné plemeno - zepředu jako divoký rys, zezadu jako králík. Do depozita jsem je prvně přivezla v květnu 2018 z velmi neutěšených poměrů, hubené, zablešené, nevykastrované, nenaočkované...
Dala jsem je po všech směrech do pořádku...a umístila. Oba jsou nádherní a byli v novém domově, kam odešli v červnu 2018, i velmi opečovávaní, byl to domov snů, ale pak se narodilo další děťátko - a když předchozí dětičky jsou zcela bez problémů, tento mrňous problémy bohužel má. Rodiče se nechtěli kocourků zbavit, koupili i čističku vzduchu, ale chlapeček byl stále osypaný ekzémem - a tak si kluci museli opět sbalit své ranečky a vrátit se ke mně. Když jsem je přijímala, všichni jsme brečeli... A tak budou kluci hledat nový domov. Jsou samozřejmě nadstandardně očkovaní, testovaní, kastrovaní.
Po příjezdu byli oba nesmírně smutní a vystresovaní, především Merlin. Zanedlouho se však se mnou začali mazlit a nyní jsou již z obou neuvěřitelní mazlíčci. Rádi spí v posteli, dávají mi pusinky, běhají po obrovské voliéře. Oba kurilské obry umístím jen spolu, dělit je nikdy nebudu, jsou na sobě velmi závislí. Nový domov ale pro ně musí být prostorný a hlavně bezpečný a mezi zájemci budu opět vybírat velmi pečlivě a obezřetně. Do nabídky jsem je znovu dala až po několika měsících pobytu v depozitu, v prosinci 2019.

Dárek 298 Kč check
Má v misce 400 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Markéta Fik. 298 Kč

Miska

  • zuzana 400 Kč

Více o útulku

Název

Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové:

Adresa

Hradec Králové

Číslo účtu

2100566086/2010

Variabilní symbol kočky

203009462