Melanka

Melanka z Hradce

Adoptovat Kočku

Maličká, zhruba dvouměsíční kočička Melanka byla přijata královéhradeckým depozitem dne 27. 12. 2020. Když jsem byla během vánočních svátků na návštěvě na Moravě, přišla mi tam SMS, že v Hořicích někdo vyhodil maličkou kočičku, kterou však nikdo nemůže vzít domů, protože lidé, kteří by to jinak udělali, mají doma psa. Ale že panují obavy, že kočička zmrzne... Okamžitě jsem z Moravy pomoci nemohla, ale hned, jak jsem se vrátila do Hradce, kočičku jsem přijala.

Druhý den jsem s ní došla na veterinu a nechala ji důkladně vyšetřit. Zpočátku  Melanka musela brát ATB, protože měla teplotu, zvracela a měla velký průjem. Naštěstí se ji podařilo vyléčit a nyní je již Melanka testovaná, má biochemicky i hematologicky vyšetřenou krev a je nadstandardně naočkovaná. A tak může začít hledat nový domov.

Je to tak trošku svéhlavá kočička, sice velmi hravá, čistotná i mazlivá, ale prozatím si ji na mazlení musím vždy odchytit, sama přijít nemá čas... Umístím ji jen do zabezpečeného domova, kde bude milována a opečovávána. Doma by jistě uvítala kočičího kamaráda, ale může být i sama.

Dárek 649 Kč check
Má v misce 600 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Michaela Kubíčková 649 Kč

Miska

  • Miroslava Schafferhansova 300 Kč
  • Natálie 300 Kč

Více o útulku

Název

Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové:

Adresa

Hradec Králové

Číslo účtu

2100566086/2010

Variabilní symbol kočky

203012854