Karlička

Karlička ze Sušice

Karlička se objevila na podzim u domku starého osamělého pána na Klatovsku. Bylo to přesně v den, kdy pánovi zemřel starý pejsek, a tak v souladu s vírou, že je to "život za život", poskytl malému kotěti azyl. Mohl by to být happy end, ale Karliččino štěstí nemělo dlouhého trvání. Před pár týdny pán bohužel zemřel a Karlička zase zůstala sama a neměla kam jít. Příbuzní ji přivezli k nám s tím, že se o ni postarat nemohou.

Karlička vše velmi těžce nesla. Byla ve špatném psychickém stavu, nebylo možné ji kastrovat, jen provést základní vstupní testy. Zpočátku se opravdu hodně zlobila, následně byla apatická a pohroužená do svého trápení. Až za několik dnů začala jíst, a to velmi ráda a často. Brzy bylo zjevné, že Karlička nepřijela sama, ale s překvapením, které postupně roste v bříšku. V době, kdy vše začalo být vidět, byla už v druhé polovině březosti a kastrace nebyla možná. Alespoň má tedy možnost v klidu porodit a vychovat koťata.

V tomto období potřebuje a bude potřebovat kvalitní krmení. Poprosila by tedy o 24 konzerv, které má ráda a současně mají vysoký obsah masa. Moc se za ni přimlouváme. Je to mladá kočička, potřebuje maximum všeho, co jí pomůže.

Dárek 1 199 Kč check
Má v misce 1 400 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Kopcova-Kroova 1 199 Kč

Miska

  • Lenka Sojková 1 000 Kč
  • Magdalena Majerova 400 Kč

Více o útulku

Název

Šance pro kočku z.s.

Adresa

Hrádecká 493, Sušice

Číslo účtu

2000952043/2010

Variabilní symbol kočky

400017629