Bernard

Bernard z Hostivice

Adoptovat Kočku

Kocourek Bernard k nám přišel se svou sestřičkou Fren z Kladna. Dlouhodobě je v lokalitě krmila naše spolupracovnice, koťátka zde žila se svou maminkou a zdržovala se ve stavební buňce. Všichni byli velmi plaší, nikdy nepřišli do bližšího styku s lidmi. Po čase, když se blížila zima, se nálezkyně snažila rodinku mnohokrát odchytit, ale bezúspěšně. Nakonec se jí s využitím odchytové pasti podařilo lapit alespoň malá koťata. Ubytovala je u sebe do doby, než se u nás na karanténě uvolnilo místo.

Bernard byl hodně začervený, trpěl virózou a průjmem s krvavými hleny. U nás na karanténě jsme s ním museli trochu bojovat, protože se nám stále nedařilo kocourkovi vysvětlit, že mu chceme jen pomoci. Provedli jsme několikafázové komplexní odčervení, léčbu virózy a gastrointestinálních obtíží a po vyléčení dostal očkování a putoval do modrého adopčního pokoje.

Bernard je stále hodně opatrný a utíká před námi, ovšem ze zkušenosti víme, že pokud se najde milující rodina, stane se z něj dříve nebo později vděčný mazlíček. V novém domově by kocourek ocenil dalšího chlupatého kamaráda, ale může být i jedináček. Bernardovi by moc pomohla odčervovací pasta Banminth.

Dárek 205 Kč check
Má v misce 800 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Martina Šamánková 205 Kč

Miska

  • Tereza Sloviočková 100 Kč
  • Luc 200 Kč
  • Vlasta Čmejlová 500 Kč

Více o útulku

Název

Felis Silvestris z.s.

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Felis Silvestris z.s.:

Adresa

Hostivice

Číslo účtu

231828163/0600

Variabilní symbol kočky

4444017659