Damián

Damián z Plzně

Adoptovat Kočku

Kocourek Damián a jeho sestřička Rozárka se počátkem května 2021 narodili toulavé zahradní kočce v Dobřanech. Maminka podstoupila kastraci a byla vrácena nazpět do původní lokality, obě kočičí děti se dostaly k nám a absolvovaly tzv. veterinární kolečko. Rozárka úspěšně nalezla milující domov, Damián ohledně nového domova takové štěstí neměl.

V červenci 2021 si jej osvojil starší pán, který má kočkomilnou dceru a ta se při adopčním procesu zaručila, že pokud by se jejímu tatínkovi něco stalo, Damiána si vezme k sobě. Na podzim a v zimě 2021 byl tento pán naneštěstí dlouhodobě hospitalizován v nemocnici a Damián dlouho zůstal doma sám. Nevíme přesně, co všechno se stalo, ale skutečnost je taková, že tento pán se již domů nevrátil. A jeho dcera zkontaktovala Damiánovu původní depozitní paničku z našeho spolku s tím, že si Damiána ponechat nemůže.

Nebohý Damián se tudíž vrátil zpět k nám, a to bohužel ve velmi špatném psychickém stavu – byl vystresovaný, agresivní a útočný. V depozitu tety Edity, kam jsme jej přemístili, se pod vlivem Editiny laskavé a obětavé péče dal postupně dohromady a je nyní připraven hledat nový domov napodruhé – tentokrát již opravdu natrvalo.

Damián bude ideálním parťákem pro páníčka či paničku s klidnou domácností bez dětí a dalších koček a se zabezpečenou zahradou. Pobyt venku u depozitní tety v zabezpečených podmínkách Damiánovi totiž velmi prospívá.

Damián by si přál masové konzervy, které má moc rád.

Dárek 439 Kč check
Má v misce 450 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Xenie Rechcíglová 439 Kč

Miska

  • Andrea Lorethová 250 Kč
  • Alena Duchková 200 Kč

Více o útulku

Název

Svoboda zvířat Plzeň

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Svoboda zvířat Plzeň:

Adresa

Bzenecká 1, 32300 Plzeň

Číslo účtu

2500893377/2010

Variabilní symbol kočky

120017758