Andělka

Andělka ze Žimu

Rozhodli jsme se zkusit zabojovat o to, aby tato kočičí duše nepřibyla na nebi jako hvězda, ale zářila v milujícím domově. Prosím, pomůžete nám? ANDĚLKA VÁS POTŘEBUJE!
Jsou zvířata, která mají celý život štěstí a žijí se svými lidmi s plnou mističkou a hromadou lásky. Pak jsou tu ale zvířata, která měla štěstí v tom jednom okamžiku, který rozhodoval o jejich životě. Štěstí v neštěstí. A při této kočce stálo opravdu několik andělů, jinak by zde již nebyla. Seznamte se s Andělkou, kočičkou, která potřebuje vaši pomoc.
Tato nevinná duše, která se vzala uprostřed ničeho s devastujicími poraněními, si zaslouží všechnu pomoc, jakou jí dokážeme poskytnout. Tolik bolesti, kolik si jen musela prožít... Netušíme, jestli jí srazilo auto nebo napadl pes, ale jedno je jisté. Málem ji to stálo život a i tak o něj nyní musí bojovat. O to málo co na tomto krutém světě má…
Andělka má vypadlé oko, 2x zlomenou horní čelist, 1x zlomeninu dolní čelisti, ulomený čelistní kloub. Má oteklou celou hlavu, zahleněné dutiny. Ano, to, že je s námi, je skutečný zázrak. I když musí mít obrovské bolesti, nezaváhala nám zavrnět s takovou něhou... Jakoby věděla, že jsme tu pro ni. Že jí spolu s vámi pomůžeme a že se pokusíme její životní příběh přepsat. Že společně začneme psát novou kapitolu, která skončí „žili šťastně až na věky“. Andělka nám svěřila svůj život a my uděláme maximum pro to, abychom ho pro ni vybojovaly!
Kočička byla dlouho hospitalizovaná na klinice. Dostává léky na bolest a podstupuje mnoho vyšetření. Naštěstí úraz páteře neměla. Muselo se jí vyndat očičko, zašít jazyk a opravit čelist, která bezvládně poplandávala.
Vzhledem k úrazu musela Andělka dostat sondu, aby bylo možné ji krmit. Je to ale bojovnice, cítíme to. Vidíme, že chce žít a my jí musíme pomoct. Postupem času se sonda vyndala a začali jsme Andělku krmit stříkačkou. Bohužel si nedokáže sama potravu vzít. Je zcela závislá na lidské pomoci, jako miminko. Pomůže jí někdo najít domov?
Do adopce odejde očkovaná, kastrovaná, odblešená, odčervená a to na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení finančního příspěvku. V případě zájmu volejte 777001322.

Dárek 649 Kč check
Má v misce 600 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Ivana Hurychová 649 Kč

Miska

  • Andrea Padevítová 200 Kč
  • Nora 200 Kč
  • Šárka Chlumská 200 Kč

Více o útulku

Název

Anidef, z. s.

Adresa

Žim 59

Číslo účtu

2401251539 / 2010

Variabilní symbol kočky

1111017882