Lucík

Lucík z Plzně

Adoptovat Kočku

Trojice koťátek se narodila toulavé poloplaché mamince v koňských stájích. Mamina byla po kastraci vrácena zpátky do původní lokality a do budoucna o ni budou pečovat krmiči místních kočiček.

Lucík a jeho sourozenci Leon a Leonka se dostali do péče báječné slečny Katky, zkušené milovnice koček, která s koťátky absolvovala nejen celé veterinární kolečko (odčervení, očkování, čipování i kastraci), ale též náročný proces socializace. Všechna tři koťátka totiž nebyla zvyklá na lidskou společnost, byla plachá a opravdu bojácná. Zpočátku výhružně syčela a tvářila se, že se kamarádit nebudou.

Nicméně slečka Katka si je pěkně vzala do parády a všechny tři postupně vymazlila. Koťátka udělala obrovský pokrok – chtělo to prostě čas a velkou trpělivost a dnes už nemá problém ani jeden z nich. Svoji dočasnou paničku všichni po příchodu domů vítají, nechají se chovat a chodí se mazlit – navíc velice rádi! S ostatními kočičkami, i s těmi staršího věku, vycházejí též výborně.

Lucík je poměrně dost fixován na svého bratříčka Leona, pro oba kluky by tudíž bylo nejlepší, pokud by do nového domova mohli odejít spolu. Jsou to úžasní kočičí kluci a my věříme, že na ně někde čeká úžasný nový domov v zabezpečených podmínkách. 

Dárek 299 Kč check
Má v misce 500 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Zdeňka Nová 299 Kč

Miska

  • Andrea Lorethová 250 Kč
  • Anonymní dárce 250 Kč

Více o útulku

Název

Svoboda zvířat Plzeň

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Svoboda zvířat Plzeň:

Adresa

Bzenecká 1, 32300 Plzeň

Číslo účtu

2500893377/2010

Variabilní symbol kočky

120018879