Mourek Jednoočko

Mourek Jednoočko z Hradce

Adoptovat Kočku

Dne 1.1.2021 jsem přijala do svého královéhradeckého depozita jednookého kocourka Mourečka. Je mu prý asi deset let a pochází od Ratibořic. Majitelka se ho chtěla za každou cenu zbavit, říkala, že už má člověka, který ho zastřelí anebo že má možnost si sehnat smrtící injekci...
Po příchodu k nám byl kocourek sice hodný a neútočivý, ale nesmírně vyděšený. No není divu, bál se, co s ním zase bude. Nechtěl jíst a stále plakal a mně se chtělo brečet s ním nad chováním hnusných lidí.
Důlek po očičku měl neošetřený, zhnisaný a již hnijící, takže jsem se urychleně objednala na veterinu... Pan doktor ho hned důkladně vyšetřil a kromě jiného zjistil, že má již infekcí zachvácené celé tělo a v hlavičce dva broky. Již mi ho ani s sebou domů nedal a chystal se ho hned operovat.
Operace dopadla celkem dobře, jen se podařilo vyoperovat pouze jeden brok, vytažení toho druhého by mohlo být pro Mourka fatální...
Moureček je tedy po operaci, stehy jsou vytažené, již je i testovaný, očkovaný a vykastrovaný. Jsem moc ráda, že to dopadlo dobře, protože z Mourečka se stal úžasný mazel a navíc se mu u nás evidentně líbí.

Dárek 499 Kč check
Má v misce 800 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Stanislav Hauk 499 Kč

Miska

  • Stanislav Hauk 400 Kč
  • Anonymní dárce 400 Kč

Více o útulku

Název

Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové:

Adresa

Hradec Králové

Číslo účtu

2100566086/2010

Variabilní symbol kočky

203019284