Merlin

Merlin z Hradce

Adoptovat Kočku

Merlin je mladší ze dvou překrásných kurilských bratrů, které jsem do svého královéhradeckého depozita přijala zpět v květnu 2019. Merlin je kurilský bobtail, černě tygrovaný s bílou náprsenkou, narozený 25. 12. 2016.
Kurilský bobtail je velmi vzácné plemeno - zepředu jako divoký rys, zezadu jako králík. Do depozita jsem je prvně přivezla v květnu 2018 z velmi neutěšených poměrů, hubené, zablešené, nevykastrované, nenaočkované. Dala jsem je po všech směrech do pořádku a našla jim nový domov.
Oba jsou nádherní a v novém domově, kam odešli v červnu 2018, byli velmi opečovávaní, jenže za nějakou dobu si museli oba kluci opět sbalit své ranečky a vrátit se kvůli alergii majitelů ke mně. Když jsem je přijímala, všichni jsme brečeli... A tak oba kluci opět hledají nový domov. Jsou samozřejmě nadstandardně očkovaní, testovaní, kastrovaní.
Po příjezdu byli oba nesmírně smutní a vystresovaní, především Merlin. Zanedlouho se však se mnou začali mazlit a nyní jsou již z obou neuvěřitelní mazlíčci. Rádi spí v posteli, dávají pusinky, běhají po obrovské voliéře. Oba kurilské obry umístím jen spolu, dělit je nikdy nebudu, jsou na sobě velmi závislí. Nový domov ale pro ně musí být prostorný a hlavně bezpečný a mezi zájemci budu opět vybírat velmi pečlivě a obezřetně.

Dárek 298 Kč check
Má v misce 500 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Michaela Dřevová 298 Kč

Miska

  • Anonymní dárce 200 Kč
  • jana safarova 300 Kč

Více o útulku

Název

Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové:

Adresa

Hradec Králové

Číslo účtu

2100566086/2010

Variabilní symbol kočky

203019376