Frankie

Frankie ze Sušice

Adoptovat Kočku

Frankie je další ze sourozenců, které někdo ve Vimperku pouhé dva týdny před vánočními svátky naskládal do tašky a dal k popelnici.
Kluci to nesli statečně, nejspíše už o tom ani neví. Ale podepsalo se to na jejich zdravotním stavu.
Frankie a Archi po druhé vakcinaci onemocněli postrachem všech kočkařů – FIP. Oběma byla nasazena nákladná léčba. Archi boj s nemocí prohrál, Frankie zvítězil. Je to neskutečný rošťák, veliký mazel, který ví, že byl blízko Velké kočce, a tak si život užívá naplno. Protože šlo o malého kocourka, místo kastrace zvolili na veterině čip, který je jakousi chemickou kastrací a je šetrnější formou než klasická kastrace. Po odstranění čipu podstoupí klasickou kastraci, protože už je to velký kluk a je naprosto ve formě a ve stavu, kdy ji už zvládne.

Má neustále něco na práci, nemůže chybět nikde, kde se něco děje, ale poté, co ho vezmete do náruče, se změní jako mávnutím kouzelného proutku. Najednou je to vrnící klubíčko, které je nejšťastnější právě u Vás. Miluje kočičky, lidi a život a je škoda, že ho zatím tráví v útulku. Měl by si ho užívat ve své rodině a moc by si to zasloužil.

Moc poprosí o své oblíbené kapsičky.

Dárek 1 196 Kč check
Má v misce 850 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Helena Šperlová 1 196 Kč

Miska

  • Anonymní dárce 500 Kč
  • Anonymní dárce 350 Kč

Více o útulku

Název

Šance pro kočku z.s.

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Šance pro kočku z.s.:

Adresa

Hrádecká 493, Sušice

Číslo účtu

2000952043/2010

Variabilní symbol kočky

400020210