Vítek

Vítek ze Sušice

Adoptovat Kočku

Malinkatý Vítek byl nalezen v necelém týdnu života. Sám, bez mámy, bez sourozenců, s váhou 110 g. Jeho boj o život začal a nebyl vůbec jednoduchý. Krom toho, že byl moc malinkatý, byl na to sám. Když už není máma, pomáhá alespoň sourozenec. Ani toho bohužel neměl. Od počátku bylo vše špatně.

Z hromádky neštěstí, kde nebylo nic než veliká hlavička a kosti, které bylo vidět i přes chlupatý kožíšek, se nám podařilo vypiplat velikého, dnes 4 kg vážícího kocourka, ale... Když máte radost, že toto kotě, nad kterým lámali hůl i na veterině, se má k světu, že mlíčko dávkované po dvou hodinách pije, že přibírá a začíná z něj být šťastné řádivé kotě, začaly se objevovat problémy. Virózy, špatná rekce na ATB, na vakcinaci, prostě na vše.

Vítek má poruchu imunity. Krom jiného se mu objevují kožní problémy, které zatím neúspěšně řešíme s veterinou. Vítek to nese statečně, ale nás to hodně trápí. Je FIV a FeLV negativní, rovněž byla vyloučena plísňová infekce. Dle veterinářů a laboratoře jde o problém imunity. Možná bude lépe, až dospěje, ale kdo ví. Přesto by ocenil domov. Je to obovský mazel, závisláček na lidské péči a společnosti a za to, jak se pere s životem, který se s ním zrovna nemazlí, si to víc než zaslouží.

Poprosí o polovinu balení svých oblíbených granulek.

Dárek 950 Kč check
Má v misce 1 800 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Martínek a Vítek 950 Kč

Miska

  • Anonymní dárce 300 Kč
  • Novotný Vít 1 500 Kč

Více o útulku

Název

Šance pro kočku z.s.

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Šance pro kočku z.s.:

Adresa

Hrádecká 493, Sušice

Číslo účtu

2000952043/2010

Variabilní symbol kočky

400020212