Jasper

Jasper z Pelhřimova

Adoptovat Kočku

Jasper je starší kocourek, který je velice vděčný za každé pohlazení a také za teplo domova. Je zvyklý spát v posteli, kde kolikrát tráví celý den. V noci spí nejraději za hlavou nebo v těsné blízkosti člověka. Ale abyste se nemýlili, když ho to chytne, lítá s hračkou jako malé koťátko.

Momentálně si užívá život plými doušky. V minulosti žil jistě mnoho let život venkovního, nekastrovaného kocourka. Trpěl zimou, hladem a rvačkami s jinými kocoury. V jeho osudový den ho srazilo auto (naštěstí se mu vůbec nic nestalo), a tak putoval na veterinu a později k nám. Rvačky na jeho těle zanechaly nejen spoustu šrámů, ale také je pozitivitu na FIV (neléčitelné virové onemocnění koček). V tuto chvíli je však zdravotně naprosto v pořádku a žádnou nemoc byste na něm nepoznali, což tak může být ještě několik dalších let.

Domov hledá pouze v bytových podmínkách. Může jít ke kočičímu parťákovi se stejnou diagnózou nebo jako jedináček. Jasper je několikrát odčervený, kompletně očkovaný, kastrovaný, FIV pozitivní, FeLV negativní. Nachází se v Pelhřimově.

Dárek 1 347 Kč check
Má v misce 550 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Dana Jančí 1 347 Kč

Miska

  • Barbara Vrátná 400 Kč
  • Simona Beránková Jančí 150 Kč

Více o útulku

Název

Mikeš HB - Pelhřimov

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Mikeš HB - Pelhřimov:

Adresa

Pelhřimov

Číslo účtu

2702027610/2010

Variabilní symbol kočky

888020401