Hermiona

Hermiona z Plzně

Mourovatá kotěcí holčička Hermiona pochází z velké kolonie opuštěných koček a koťat živořících se ve sběrném dvoře v Chrástu u Plzně. Od počátku podzimu, kdy jsme byli na tuto alarmující situaci upozorněni, se snažíme situaci bezprizorních kočiček z této lokality vyřešit – koťata i kočky postupně odchytáváme, koťata se snažíme vymazlit + socializovat a nalézt pro ně nové domovy. Nesocializovatelné divoké kočky necháváme vykastrovat a vypouštíme je nazpět – zajistili jsme, že tyto kočky budou trvale krmeny našimi dobrovolnicemi, takže nebudou trpět nedostatkem potravy.

Hermiona se spolu s několika dalšími koťátky dostala do depozita naší báječné dobrovolnice Petry, která žije v obci Lubenec na Lounsku. Bezprostředně po příjmu podstoupila základní zdravotní prohlídku a odčerveni. Absolvovala též testování na nemoci FIV / FeLV. Po dokončení celého tzv. veterinárního kolečka (Hermioně ještě chybí očkování) bude připravena pro odchod do nového milujícího domova.

Ideální by bylo, pokud by si ji někdo osvojil spolu s některým z jejích kotěcích kamarádů (jako je např. Ron, Sirius, Kubíček, Katy či Oliver z Chrástu), anebo aby nový domov nalezla v domácnosti, kde již nějaká kočička či kocourek žije. Nutností pro osvojení jsou též zabezpečené podmínky.

Pro sebe a své kočičí kamarády z depozita tety Petry si Hermiona přeje od Ježíška dostat pořádnou baštu! 24 velkých tetrapaků značky Bozita jistě budou tím pravým dárkem, za který spolu s Hermionou štědrému dárci předem velice děkujeme!

Dárek 849 Kč check
Má v misce 300 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Anonymní dárce 849 Kč

Miska

  • Ivana Brdová 300 Kč

Více o útulku

Název

Svoboda zvířat Plzeň

Adresa

Bzenecká 1, 32300 Plzeň

Číslo účtu

2500893377/2010

Variabilní symbol kočky

120021930