Chanel

Chanel z Plzně

Letos na podzim jsme byli kontaktováni s prosbou o to, abychom do péče přijali několik opuštěných kočiček, které se přitoulaly do zahradnictví Erica ve Svojkovicích (okr. Rokycany). Jednou z těchto kočiček je i kotěcí holčička Chanelka.

Naše báječná členka Edita pro Chanelku obětavě zajela a zjistila, že se jedná o zanedbané a ještě nepřezubené koťátko. Chanelka měla při příjmu masivní svrab, byla velice zablešená a při vstupní veterinární prohlídce bylo zjištěno, že má v krku zarostlou diabolku. :( Nějaká lidská zrůda se neštítila střílet na malinké bezbranné koťátko – je obrovské štěstí, že Chanelka takový útok přežila a že diabolka nezasáhla některou z životně důležitých cév.

Chanelka absolvovala základní ošetření, byla odčervena a odblešena. Postupně ji čeká tzv. veterinární kolečko – podstoupí dvojí očkování a čipování a poté bude plně připravena k osvojení do dobrých rukou. Přes špatné zkušenosti, které s lidmi podle všeho má, je to velice milá, mazlivá a kontaktní kočičí holčíčka. Ideální by bylo, pokud by nový domov nalezla v domácnosti, ve které již nějaká kočička či kocourek žije. (Jako jediné kočce v domácnosti by jí zřejmě bylo smutno.) Nutností pro osvojení budou též zabezpečené podmínky.

Pro sebe i své kočičí společníky v depozitu slečny Máji si Chanelka od Ježíška přeje dostat masové tetrapaky od značky Bozita. Za tento chutný dárek spolu s Chanelkou hodnému dárci předem velmi děkujeme!

Dárek 449 Kč check
Má v misce 400 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Anonymní dárce 449 Kč

Miska

  • Anonymní dárce 200 Kč
  • Dana Gűrtlerová 200 Kč

Více o útulku

Název

Svoboda zvířat Plzeň

Adresa

Bzenecká 1, 32300 Plzeň

Číslo účtu

2500893377/2010

Variabilní symbol kočky

120021959