Elvíra

Elvíra z Plzně

Adoptovat Kočku

Tuto kočičku jsme společně s jejími pěti koťátky přijali krátce před Vánoci z lokality Zbůch. Žila tam v krabici vedle vchodu do jedné z ubytoven. Pravděpodobně ji někdo z ubytovny vyhodil, když se stěhoval pryč. A protože nebyla vykastrovaná, bohužel zabřezla a porodila.

Dva týdny po příjmu se u mámy kočky projevila panleukopénie, kterou nakazila svoje koťata. Z pěti koťátek nemoci podlehla dvě, zbývající tři koťátka naštěstí přežila. Elvíra byla také masivně začervená, podvyživená, ale o svoje mrňata se snažila starat co nejlépe. Tato koťátka se nám s pomocí kočičí mámy podařilo nakonec vypiplat a pro všechny nalézt nové milující domovy. 

Nyní ještě zbývá nalézt novou láskyplnou domácnost též pro Elvíru. Za sebou má všechny veterinární úkony potřebné k adopci – je několikrát odčervená, dvakrát naočkovaná, vykastrovaná a očipovaná. Ve vztahu k lidem je to neuvěřitelně mazlivá a kontaktní číča. Bohužel ale poněkud zlobí kočičky i pejsky žijící v domácnosti tety Irči, a proto pro ni hledáme takový nový domov, kde bude žít coby jediná kočička (bez přítomnosti dalších zvířat). Moc jí držíme palce, aby brzy nalezla svého nového páníčka či paničku. Nutností pro osvojení této překrásné želvičky jsou též zabezpečené podmínky.

Dárek 710 Kč check
Má v misce 450 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Xenie Rechcíglová 710 Kč

Miska

  • Kateřina Fialová 200 Kč
  • Jana Keilhoferova 250 Kč

Více o útulku

Název

Svoboda zvířat Plzeň

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Svoboda zvířat Plzeň:

Adresa

Bzenecká 1, 32300 Plzeň

Číslo účtu

2500893377/2010

Variabilní symbol kočky

120023113