Andělka

Andělka ze Žimu

Adoptovat Kočku

Seznamte se s Andělkou. Tato nevinná duše, která se vzala uprostřed ničeho s devastujicími poraněními, si zaslouží všechnu pomoc, jakou jí dokážeme poskytnout. Tolik bolesti, kolik si jen musela prožít… Netušíme, jestli ji srazilo auto nebo napadl pes, ale jedno je jisté – málem ji to stálo život, a tak o něj musela bojovat. Andělka měla vypadlé oko, dvakrát zlomenou horní čelist, zlomeninu dolní čelisti, ulomený čelistní kloub. Měla oteklou celou hlavu, zahleněné dutiny. Ano, to, že je s námi, je skutečný zázrak. I když musela mít obrovské bolesti, nezaváhala nám zavrnět s takovou něhou, jako by věděla, že jsme tu pro ni.
Kočička byla dlouho hospitalizovaná na klinice. Dostávala léky proti bolesti a podstoupila mnoho vyšetření. Muselo se jí být vyjmuto očičko, bylo potřeba zašít jazyk a opravit čelist, která bezvládně poplandávala.
Vzhledem k úrazu musela Andělka dostat sondu, aby bylo možné ji krmit. Postupem času byla sonda vyjmuta a začali jsme Andělku krmit stříkačkou. Neustálou péčí a krmením jsme se dostali do stavu, kdy se jí krmení musí sice podávat do pusinky, ale sama si ho dokáže už dál posunout a spolknout, dokonce začala jazyk trochu používat a sama se mýt – to byla obrovská radost.

Především ale Andělka dostala chuť žít, chodí se mazlit, dokonce si jídlo vyžaduje, už ví, že se připravuje a přijde si pro něj. Ráda skáče lidem na klín, leze po židlích, každého návštěvníka chodí přivítat a pomazlit se. Stále je však zcela závislá na lidské pomoci, jako miminko. Pomůže jí někdo najít domov? Andělka dobře vychází s jinými kočičkami, dokáže s nimi spát v pelíšku a ráda se tulí, navíc se ráda nechá od ostatních koček olizovat. Klidnější kočičí parťák by jí prospěl.

Andělku samozřejmě není možné nechat delší dobu bez dozoru a odjet třeba na víkend, ale případné rodině, co jí poskytne domov, nabízíme občasné hlídání Andělky v útulku např. po dobu dovolené.

Do adopce odejde kastrovaná, čipovaná, odčervená, odblešená, testovaná na FIV a FeLV, na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení příspěvku na péči. 

Dárek 679 Kč check
Má v misce 2 800 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Šárka Chlumská 679 Kč

Miska

  • Lenka Dostálková 500 Kč
  • Anonymní dárce 200 Kč
  • Anonymní dárce 400 Kč
  • Nikola Holanová 500 Kč
  • Anonymní dárce 200 Kč
  • Veronika Klas 250 Kč
  • Marie Hrdlička Prixová 400 Kč
  • Zuzana Badanova 170 Kč
  • Simona 180 Kč

Více o útulku

Název

Anidef, z. s.

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Anidef, z. s.:

Adresa

Žim 59

Číslo účtu

2401251539 / 2010

Variabilní symbol kočky

1111023563