Alenka

Alenka z Kraslic

Adoptovat Kočku

Kočička žijící v nebezpečné lokalitě měla být odchycena březí a porodit v našem útulku, ale to se nestihlo a v den odchytu byla koťátka již na světě. Ležela ve studené trávě a krmička je aspoň posbirala a dala na teplou podložku. A tak jela do útulku již s koťátky. 

Vyděšená hubená kočička a 4 malí drobečkové. 
Kočičí maminka se k nim vůbec neměla a nebylo snadné odhadnout, zda je k ní přiložit, že se jich ujme sama, nebo začít dokrmovat. Zvolili jsme obojí. Alenka se k nim ale neměla a zahřívání, krmení a vyprazdňování bylo na nás. Přesto to bohužel dvě koťata nedala a zbyly jen dvě holčičky. A ty Alenka konečně přijala.

Holčičky rostly a prospívaly celé 2 měsíce. A najednou přišla viróza. Přes veškerou péči, opět dokrmování, zahřívání a léčbu přežila jen jedna.
Bylo to tak smutné, ale muselo se jít dál.
Kotěcí holčička se uzdravila, hrála si a také nakonec našla nový domov.

A Alenka najednou měla vše pro sebe, mazlení, klid a plnou misku a z hubené kočičky se stala krásná vykrmená huňatá mourinka. Bohužel cizích se hodně bojí, byla to úplně plachá kočička a uvěřila jen své dočasce. Proto ji máme ve virtuální adopci, ale věříme, že třeba najde i svůj domov, kde jí dají čas si zvyknout, protože je ještě mladá a opravdu nádherná.

Alenka by si přála kapsičky Felix. 

Dárek 858 Kč check
Má v misce 800 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Anonymní dárce 858 Kč

Miska

  • David Smejkal 400 Kč
  • David Hruška 400 Kč

Více o útulku

Název

Konec toulání z.s. - depozita

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Konec toulání z.s. - depozita:

Adresa

Krásná 134, Kraslice 358 01

Číslo účtu

43-8362330257/0100

Variabilní symbol kočky

3333023661