Tobiášek

Tobiášek ze Sušice

Adoptovat Kočku

Tobiášek je jedním z kocourků z kauzy neslyšících lidí, kteří žili v domku, kde měli 50 koček. Situace jim přerostla přes hlavu a přišli o domek a střechu nad hlavou pro sebe i kočičky. Svoji situaci vyřešili těžko pochopitelným způsobem: 7 koček zanechali bez pomoci u domku a odstěhovali se. Dalších 7 si vzali s sebou a žili s nimi v osobním autě. Zbytek rozvezli po okolí, do míst, o kterých slyšeli, že tam mají kočky a nevyženou je. Nikdo neví, kde a jak tyto kočky skončily.

14 koček mělo štěstí. 12 je u nás, 2 mohly zůstat po kastraci u sousedů. kteří je po celou dobu krmili. Tobiášek je jedním z těch, co zůstali opuštění u domku, kde původně žili všichni. Je to bojínek, ale pomale začíná lidem zase věřit. Nám uvěřil celkem rychle, k lidem, které nezná,
je zpočátku opatrný, ale není to plašánek. Jen ho jeho lidé zradili, jiní vyháněli, když hledal pomoc, jídlo a pohlazení. Kdo by mu mohl zazlívat, že je s důvěrou k lidem opatrný? Ostatní kočičky ale zbožňuje a moc rád si s nimi hraje. Poprosí o šanci na domov, protože lidé mu vážně mají co vynahrazovat a on jim má stále tolik co nabídnout.

Poprosí o sadu svých oblíbených hraček, zdá se, že nikdy žádné neměl, a tak si je  všechny pečlivě každý večer odnáší do pelíšku.

Dárek 109 Kč check
Má v misce 600 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Alexandra Krejsová 109 Kč

Miska

  • Alena Sovová 200 Kč
  • Monika Pivoňková 400 Kč

Více o útulku

Název

Šance pro kočku z.s.

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Šance pro kočku z.s.:

Adresa

Hrádecká 493, Sušice

Číslo účtu

2000952043/2010

Variabilní symbol kočky

400026092