Marlenka

Marlenka z Plzně

Adoptovat Kočku

Tuto krásnou kotěcího holčičku někdo vyhodil na bio skládku u České Břízy. Původně jsme též řešili nález jejího brášky Pacínka. Jeho nálezkyně, hodná paní Petra z nedaleké obce Hromnice, se původně domnívala, že někomu patří a vyšel si na výlet. Při třetím setkání s ním ale zjistila, že tomu tak není a že kotě na skládce živoří mezi odpadem ze dřeva. Zanedlouho poté s naší kolegyní Editou zjistily, že se tam nachází ještě jedno koťátko. Proto jej kolegyně odchytila a poskytla mu prvotní péči.

V době odchytu byla kočička velice plachá a nedůvěřivá. Nejprve ji v karanténě vymazlovala teta Edita, po uplynutí karantény a po prvním očkování předala kočičku do depozita tety Ivanky. Ta je známou kočičí kouzelnicí v oblasti vymazlování a socializace.

Marlenka postupně absolvovala tzv. veterinární kolečko – kromě odčervení a testování na nemoci FIV a FeLV (s negativním výsledkem) má za sebou též čipování, kastraci a dvojí očkování. Je tudíž plně připravena k odchodu do nového láskyplného domova.   V oblasti socializace Marlenka též udělala velké pokroky – nabyla důvěru v lidskou společnost a stala se kontaktnější a mazlivější, než byla v době po příjmu. Pevně věříme, že se nám pro tuhle milou slečnu brzy podaří najít milujícího páníčka. Nutností pro její osvojení budou též zabezpečené podmínky.

Marlenka by si na Vánoce přála zásobu oblíbeného steliva.

Dárek 316 Kč check
Má v misce 600 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Dana Gűrtlerová 316 Kč

Miska

  • Jana Keilhoferová 300 Kč
  • Ivana Štejrová 300 Kč

Více o útulku

Název

Svoboda zvířat Plzeň

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Svoboda zvířat Plzeň:

Adresa

Bzenecká 1, 32300 Plzeň

Číslo účtu

2500893377/2010

Variabilní symbol kočky

120026304