Medík

Medík ze Sušice

Adoptovat Kočku

Medíček a jeho kočičí parťáci pochází z kauzy neslyšících lidí, kteří měli 50 koček. Přišli o dům, 7 koček zanechali u svého bývalého domova bez pomoci, 7 dalších naložili do auta, kde s nimi delší dobu žili. Více než 30 koček rozvezli po okolí a vypustili.

Medík je z party, která s nimi žila v autě. Je to dominantní kocourek a čas od času má opravdu velkou potřebu všem ukázat, kdo je tady pánem. Jinak je to ale laskavý obřík s velikým srdíčkem, který lidi miluje a moc rád s nimi tráví čas.

Má tělíčko plné nábojů z malorážky, ať už celých, nebo jejich částic. Bohužel jich je tolik a v takových místech, že je nelze operativně odstranit. Zadní tlapičku má v podstatě ustřelenou, drží jen na kůži a kožíšku. Medík se naučil tlapičku používat jako berli a při chůzi se o ni opírá. Už si tím vypracoval nově rostoucí sval, který ji drží u tělíčka. Pokud by se stav zhoršil, zadní tlapička by musela být amputována, ale bohužel až u tělíčka, takže veterináři zatím upřednostňují nechat ji tak, jak je.

Je to krásný a hodný kocourek, moc by si zasloužil domov, kde by zůstal už napořád. Velká kočičí skupina mu dobře nedělá a po pravdě jeho povaha nedělá dobře ostatním kočičkám, takže by pro všechny bylo velkou pomocí, kdyby našel domov, kde bude vaším parťákem jen on, jak by si moc přál. Submisivní kočička nebo kocourek by nebyl problém, ale nejraději by byl sám.

Poprosí o konzervy, které má rád. 

Dárek 369 Kč check
Má v misce 350 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Barbora 369 Kč

Miska

  • Teta 150 Kč
  • Zdeňka Zmeškalová 200 Kč

Více o útulku

Název

Šance pro kočku z.s.

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Šance pro kočku z.s.:

Adresa

Hrádecká 493, Sušice

Číslo účtu

2000952043/2010

Variabilní symbol kočky

400026306