Bucci

Bucci od Svaté Hory

Střet s autem v listopadu loňského roku změnil Buccimu zásadně život. Ostatně již visel na tenoučkém vlásku, protože veterinář, který ho po nehodě ošetřoval, ho chtěl uspat. Kocourek totiž měl klouby v kolínkách zcela rozdrceny a nožičky vykloubeny do stran.

My jsme to však nevzdali a obvolávali kliniky, kde by mohli urychleně provést operaci Bucciho zraněné nožičky. Nakonec jsme uspěli na pražské VK Ivet, kde byl operován a celou částku 23823 Kč jsme zaplatili z příspěvků na Bucciho na náš TÚ. Jenže se vyskytly pooperační komplikace (v ráně se vytvořila nekrotická tkáň) a následovalo léčení, které stále ještě trvá. Do konce dubna jsme za ně zaplatili dalších 17370 Kč a za PHM (33 jízd z Příbrami na kliniku Ivet à 500 Kč) 16500 Kč. To vše hradíme z našich rodinných prostředků, protože příspěvky od dárců na náš TÚ zdaleka nestačí ani na krmivo pro cca 250 koček, o které se denně staráme.

Budeme proto velice vděčni za přisypání do misky.
Bucci téměř půlroční léčení snáší velmi statečně, ale ležení v pelíšku už je moc dlouhé. Často se závistivě dívá po kočičkách, jak si hrají nebo běhají a hrozně rád by si zadováděl s nimi. Snad už to nebude dlouho trvat...
A tak Bucciho jedinou radostí (kromě kamarádky Marušky, která ho chodí navštěvovat) je zatím jen jídlo. Je opravdu velkým jedlíkem, vždyť za tu dobu již přibral přes dvě kila! Přál by si pochutnat na granulkách Royal canin a jistě se o ně rozdělí s Maruškou i ostatními kočičáky.

Děkujeme.

 

 

Dárek 2 169 Kč check
Má v misce 5 700 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Katerina Ptackova 2 169 Kč

Miska

  • Ivana Boumová 600 Kč
  • Riči 100 Kč
  • Dagmar Karlová 5 000 Kč

Více o organizaci

Název

Příbramské kočky z.s.

Adresa

Příbram VIII

Číslo účtu

2401700760/ 2010

Variabilní symbol kočky

888029938