Ementál

Ementál z Hradce

Adoptovat Kočku

Kocourka, kterému jsem začala říkat Ementál, podle vesničky Syrovátka, kde ho někdo v lese vyhodil, jsem přijala 4.5.2018. Zavolala paní, že je u nich na vesnici už dva roky kocourek, který nikomu nepatří, občas ho někdo nakrmí, ale teď už vypadá opravdu špatně a je potřeba, aby mu někdo pomohl. Paní sama kocourkovi nijak nepomohla, ale nechala ho odvézt rovnou na veterinu do Hradce, odkud mi volali a ptali se, co s ním… Takže i přes přeplněnost depozita jsem Ementálka přijala.

Ementálek měl oči ve velmi špatném stavu, byl pokrytý klíšťaty, vychrtlý, začervený, měl svrab, byl nevykastrovaný. Po vyšetření krve se zjistilo, že má v horším stavu ledviny.

Nyní je už testovaný, očkovaný, kastrovaný, odčervený a neuvěřitelně se změnil. Z placatého kocourka na umření se stal velký a tlustý krasavec, nikdo by v něm toho chudáka ze Syrovátky již nepoznal. Ementál žije šťastně s námi v bytě s velkým balkonem a obrovskou voliérou, mazlí se a je moc spokojený. A jak se celkově zlepšil jeho stav, zlepšily se i ledviny.

Nyní bohužel prodělal velmi těžkou operaci, kdy mu musel být odstraněn penis a vytvořen nový vývod. Kocourek je však velmi statečný, i když léčení a hospitalizace již trvá hodně dlouho. Ale zase se stal miláčkem veterinární kliniky. Ale nový domov hledat nepřestává, jakmile bude  v pořádku, může jít dělat radost novým páníčkům.

 

Dárek 749 Kč check
Má v misce 500 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Šárka 749 Kč

Miska

  • Misa 400 Kč
  • Anonymní dárce 100 Kč

Více o útulku

Název

Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové:

Adresa

Hradec Králové

Číslo účtu

2100566086/2010

Variabilní symbol kočky

203008101