Malaika

Malaika z Hradce

Adoptovat Kočku

Maličká siamská modrooká kočička Malaika přijela do královéhradeckého depozita v září 2019. Nálezci mi vyprávěli, že o kočičce věděli celé prázdniny, že ji děti dostaly za vysvědčení, hrály si s ní v chatové oblasti, ale když skončily prázdniny, děti se vrátily do školy, odjely a kočička zůstala. Potulovala se po vsi a žebrala o jídlo. Nakonec zakotvila na zahradě nálezců. Sousedi radili - nekrmit, protože pak odejde sama. Pán to dodržel, nekrmil, ale Malaika zůstala... A jelikož má psy, ke kočkám vztah nemá, ale zvířata má rád, začal pro ni shánět azyl... Nikde neuspěl, vždy dostal jen nějaké další číslo - a tak nakonec zavolal ke mně... A já jsem se nechala přemluvit. Když Malaika přijela, byla jsem udivena její krásou, i když byla vychrtlá, měla klíšťata i blešky a v uších svrab - hlavně byla nesmírně hladová. Zanedlouho jsem ji nechala pečlivě vyšetřit na veterině a testovat. Nyní je již nadstandardně naočkována i odčervena.

Malaika již jednou domov našla. Byl u skvělých lidí, které jsem znala a o kterých jsem věděla, že se o zvířátka starají dobře. Jenže, ač zpočátku se zdálo vše skoro ideální, postupně se ukazovalo, že stávající mainská mývalí kočička Malaiku ráda nemá a nehodlá se s ní smířit. A tak se Malaika po měsíci vrátila zpět do depozita.

Po příjezdu dlouho plakala, přece jen si novou rodinu oblíbila, ale nyní je již lépe, opět se mazlí a hraje si. Kočičky, se kterými sdílí pokoj, jí nevadí, je kamarádka i s hodným pejskem.

A tak začíná hledat nový domov znovu. Snad tu nádhernou modrookou kočičku konečně potká štěstí a najde domov, kde již bude moci zůstat napořád.

 

 

Dárek 210 Kč check
Má v misce 400 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Lucie Bédiová 210 Kč

Miska

  • Eva Reicheltová 400 Kč

Více o útulku

Název

Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové:

Adresa

Hradec Králové

Číslo účtu

2100566086/2010

Variabilní symbol kočky

203008105