Zámeček

Zámeček z Hradce

Adoptovat Kočku

Zámeček k nám přišel od náchodského zámku, kde ho někdo vyhodil a kocourek si venku nedovedl poradit. Našel si krabici, do které si sedl a čekal. Vypadal příšerně, měl krvavou napuchlou tlamičku a zkrvavené oko.
I když se jeho další existence na FB dlouho řešila, nikdo mu nepomohl. Paní ze zámku, která nám dala o kocourkovi vědět, slíbila, že ho na týden zavře v dílně a bude ho tam krmit, ale nestalo se tak. Ještě ten den večer napsala, že odjíždí a kocour musí ven, a tak se Zámeček dostal ke mně. Jeho léčení bylo zdlouhavé a bolestivé, přišel o spoustu zoubků, ale podařilo se, společně jsme zvítězili a statečný Zámeček se uzdravil. Postupně byl otestován, naočkován, odčerven.
Proto si jistě každý dovede představit, jak jsem byla šťastná, že si Zámeček dokonce společně s dalším kocourkem Johánkem našel nový domov. Štěstí v novém domově ale netrvalo dlouho a noví majitelé je vrátili s tím, že se o ně nedokáží postarat. 
A tak kluci přijeli zpět. Zmatení, smutní, ale do bezpečí. Johánek nový domov našel hned, ale Zámeček se s novou situací vyrovnává jen velmi těžko, ale v novém domově, kde by ho měli rádi, by si jistě také zvykl.

Dárek 299 Kč check
Má v misce 500 Kč

Kočce Přispěli

Dárek

  • Petra.M 299 Kč

Miska

  • Lenka Jedináková 200 Kč
  • Lucie Vaňková 300 Kč

Více o útulku

Název

Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové

Adopce kočky

Pokud máte zájem o adopci kočky, kontaktujte přímo organizaci Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové:

Adresa

Hradec Králové

Číslo účtu

2100566086/2010

Variabilní symbol kočky

203009458