Mladá Boleslav

Mladá Boleslav BedForPet, z.s.

Ekaterina, naše dobrá duše a přítelkyně spolku, pracuje v továrně v Mladé Boleslavi. Hned jak přišla za prací v roce 2022, všimla si v areálu několika polodivokých a divokých koček. Sem tam kočky dostávaly od zaměstnanců nějakou tu šunku a tak. Kateřina se rozhodla o kočičky postarat lépe, podle svých možností. Jenže postupně zjistila, že koček je tam víc než 15 v různém věku a zdravotním stavu a přibývají i koťata.

Některé kočky se Ekaterině podařilo chytnout, vykastrovat, odčervit a odblešit, koťatkům jsme našli rodiny. Většině dospělých koček, které byly kontaktnější, se podařilo najít domovy, nicméně v areálu továrny zůstávají divošky. Ty chodí na jídlo pouze v noci a k člověku důvěru nemají. 

Přibývají i další kočky jejichž přesný počet není známý. Proto jsme rozhodli založit bezpečné krmné místo, snažit se získat jejich důvěru a časem postupně všechny vykastrovat. Moc nám chybí finance na krmivo, antiparazitika a veterinu. Pevně věříme, že ty méně bázlivé se nám podaří socializovat a najít jim domovy ale na to potřebujeme vaši pomoc. A divošky alespoň dostanou kvalitní krmivo. Budeme moc vděční za jakoukoli podporu.

Již vybráno 200 Kč
Celková cena 3 000 Kč
Přispět na krmné místo

Na místo přispěli

  • Sýsa 200 Kč

Více o útulku

Název

BedForPet, z.s.

Adresa

Praha

Číslo účtu

2402621271/2010

Variabilní symbol krmného místa

6666001233