Operace Zuzanky – kočičky s diabolkou v obličeji

Operace Zuzanky – kočičky s diabolkou v obličeji Tlapro z.s.

Říká se, že tříbarevné kočky nosí štěstí. Sama Zuzanka ho ale doposud zrovna moc neměla. Před několika měsíci se vyhublá a zacuchaná objevila u domku paní Heleny v Praze. Zastavila se však u správných dveří, protože Helenka je kočičím andělem. Stará se o 9 bezprizorních kočiček, kterým pomáhá jak může. Vše financuje sama ze svého důchodu, který jí jen tak tak vystačí.
Když ale viděla, v jakém je Zuzanka stavu, tak se zubožené kočičky ihned ujala a vzala jí na veterinu. Zuzanku nejprve léčili s rýmou, která se ovšem neustále vracela. Poté došlo i na trhání několika zoubků, které mohly recidivy vyvolávat. A až na rentgenu se zjistilo, že v obličeji kočičky je cizí předmět, patrně diabolka, která problémy způsobuje.
V tento okamžik se Helenka obrátila na náš spolek, protože si další operaci kočičky už zkrátka nemohla dovolit. Všechny její úspory padly na Zuzanky předchozí léčbu. Helena nikdy o pomoc neprosila, ale nechtěla Zuzanku ponechat napospas osudu. A protože jí z „kočičího krmičského světa“ známe a víme, jak báječně o kočičky pečuje, rozhodli jsme se jí pomoci.
Zuzanka podstoupila operaci na naší oblíbené Veterinární klinice Nusle, za což lékařům velmi děkujeme! Zákrok dopadl dobře a kočička se pomalu zotavuje. Doufejme tedy, že se štěstí konečně usmálo i na tuto tříbarevnou kočičí dámu a žádné další trable jí už nečekají.

Prosíme vás o pomoc s úhradou Zuzančiny operace. Každá korunka se počítá. Velmi děkujeme za vaši pomoc ♥.

Pokud byste chtěli paní Helenu podpořit zasláním krmiva, tak vám rádi předáme kontakt.

Vybraná částka od dárců:
5 050 Kč

Na projekt přispěli

  • Kateřina Motalová 2 000 Kč
  • Anonymní dárce 2 000 Kč
  • Andrea Straková Peteříková 500 Kč
  • Radim Balog 200 Kč
  • Veronika 350 Kč

Více o organizaci

Název

Tlapro z.s.

Adresa

Vinohrady

Číslo účtu

2602014740/2010

Variabilní symbol projektu

1003001224