Daruj šanci na přežití.

Daruj šanci na přežití. SOS zvířata v nouzi KV

Panleukopénie, slangově také kočičí mor, jeden z největších strašáků všech spolků a přední zabiják na poli virových onemocnění neočkovaných koťat do čtyř měsíců věku.

Mortalita u panleukopénie je v těchto případech téměř stoprocentní.

Za roky zkušeností v boji s tímto nepřítelem jsme vybudovali silnou základnu. Máme díky Vám a Kočičímu Přání vlastní infuzní pumpu, lineární dávkovač, díky kterým u nás mohou v domácí fundované péči kotěcí miminka kapat na infuzích nonstop. Na naší dvorní klinice připravené k okamžitému použití speciální kapačky, Virbagen, Zylexis a krevní sérum odebírané od našich očkovaných koček, které samy často panleukopénií v minulosti prošly, což dělá z jejich krve a protilátek v ní obsažených protiúder stejné síly jakou má toto zlo.

I přesto ale nejsme všemocní a k tak vysokému počtu přeživších prcků u nás zásadně pomáhá včasná diagnostika a s ní spojená nasazená okamžitá léčba.

Snaptesty na tuto nemoc jsou finančně náročné stejně jako všechny ostatní aspekty průběhu této léčby a my bychom Vás tak chtěli poprosit o pomoc se zakoupením deseti kusů speciálních testů a dvou úplně nových sterilních přepravek pro transport nových rizikových příjmů.

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat. 

 

Vybraná částka od dárců:
3 000 Kč

Na projekt přispěli

  • Tereza Glazerová 700 Kč
  • Vašek Stískala 500 Kč
  • Anonymní dárce 300 Kč
  • Petra Zapletalová 500 Kč
  • Ivana Kašparová 500 Kč
  • Sachmet 500 Kč

Více o organizaci

Název

SOS zvířata v nouzi KV

Adresa

Karlovy Vary

Telefon

722718816

Číslo účtu

2201829279/2010

Variabilní symbol projektu

2255001236