Rampepurda potřebuje zubaře

Rampepurda potřebuje zubaře Tlapro z.s.

Příběh kocoura Rampepurdy je jako vystřižený z kočičí pohádky.
Zubožený, hladový tulák bez kusu ocasu, který se potuloval po pražském Žižkově. Zablešený, se svrabem, červy a rýmou jako bonusem. Navíc u něj byla diagnostikována FIV pozitivita.
Podvýživu spravily dva týdny dobré bašty, oči vyléčila antibiotika a tak jsme mu postupně zaléčili všechny rány na těle.

Když jsme Rampu přijímali do dočasky, věděli jsme, že najít tomuhle chlupáčovi domov bude oříšek. A také byl. A to i přes to, že přes svůj zbědovaný stav Rampa nezanevřel na lidi a stal se z něj milovník mazlení, válení se na zádech a drbání.
V dočasce byl přes dlouhé dva roky, za celou dobu se na něj ozvalo jen pár zájemců. Ty buď odradila specifikace jeho nemoci, nebo chtěli Rampu chovat venku, což pro něj s jeho diagnózou není vhodné.
Až letos v březnu se na kocourka konečně usmálo štěstí a našel svůj domov. Jsme za to opravdu vděční.

Proč vás tedy prosíme o finanční pomoc pro již adoptovanou kočičku?
Rampa má naplánovanou operaci zubů již více než 3 měsíce, z doby, kdy byl ještě v naší dočasce. Kromě zubů Rampovi bude odstraněn také ušní polyp, který ho delší dobu trápí a udělány kontrolní testy. Vše takhle najednou, při jedné anestezii, aby se jeho tělíčko zatížilo anestezií co nejméně.
Když se ale objevil zájemce a Rampa konečně mohl mít svého člověka se kterým si rozumněl, tak jsme jeho odchod nechtěli prodlužovat jen kvůli naplánované operaci.

Pomozte nám prosím dopsat poslední kapitolu „Rampa, kocour z dočasné péče“, aby mohl začít novou životní kapitolu „Rampa má konečně domov“ a v klidu si užívat láskyplný domov. Moc děkujeme!

Vybraná částka od dárců:
5 000 Kč

Na projekt přispěli

  • Adam Coufal 1 000 Kč
  • Anonymní dárce 200 Kč
  • Ivan 1 000 Kč
  • Jiřina Sýkorová 2 800 Kč

Více o organizaci

Název

Tlapro z.s.

Adresa

Vinohrady

Číslo účtu

2602014740/2010

Variabilní symbol projektu

1003001316