Dietní krmení pro babičku Aničku

Dietní krmení pro babičku Aničku Tlapro z.s.

Anička vždy byla jednou z největších kočičích osobností z krmného místa na Olšanech. Asi šestnáctiletá zasloužilá matka se postarala o velkou část olšanské populace a mnoho svých dětí už přežila. Odchytit jí na kastraci byl totiž docela oříšek. Anička vždy jakoukoliv manipulaci tvrdě odmítala. Jednou při odchytu dokonce zdemolovala přepravku a později poškodila sklopec, ze kterého stejně posléze utekla. Trvalo to tedy, ale nakonec se Aničku podařilo lapit a vykastrovat. Poté byla vrácena zpět na lokalitu, kde si spokojeně žila.
Na podzim 2021 začala ale Anička hubnout. Vzali jsme ji raději k doktorovi, který diagnostikoval onemocnění ledvin. Bylo tudíž jasné, že Anička nemůže zůstat na krmném místě, kde se nedá ohlídat, aby jedla své dietní granulky. Z tohoto důvodu jsme ji ubytovali v dočasné péči.
Teď si tedy na stará kolena, užívá roli obletované hraběnky. Zásadně se stravuje na kuchyňské lince nebo na jídelním stole s ubrusem, který podle toho taky vypadá...

Anička by vás ráda poprosila o příspěvek na zásobu dietního krmení, které musí papkat kvůli ledvinovým problémům. Moc za ní děkujeme.

Vybraná částka od dárců:
3 000 Kč

Na projekt přispěli

  • Tereza Kupsová 400 Kč
  • Anonymní dárce 1 Kč
  • Jana 100 Kč
  • Anonymní dárce 100 Kč
  • Vítězslav Imrýšek 500 Kč
  • Vlastimil Miler 1 899 Kč

Více o útulku

Název

Tlapro z.s.

Adresa

Háje

Číslo účtu

2602014740/2010

Variabilní symbol projektu

1003001436