Strom do kočičí voliéry

Strom do kočičí voliéry Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové

Kočičky v mém depozitu jsou sice v bezpečí jednotlivých pokojů a k nim přilehlých voliér, ale jen bezpečí nestačí. Chci, aby byly i šťastné.

Ty, které přišly z venku - a takových je většina - byly zvyklé šplhat po stromech... Ty jim v depozitech nahrazují různě vysoká škrabadla, ale stejná koupená klasická škrabadla, která naprosto vyhovují v pokojích, ve voliéře, která má strop ze sítí a na zemi trávu, vydrží na dešti jen velmi krátkou dobu. Proto bylo potřeba vymyslet něco jiného...

Před dvěma roky jsem se dozvěděla o výrobci, který takovéto úžasné stromy vyrábí. Každý je jiný, prostě z velkého samorostu vznikne přírodní škrabadlo. A tak již před dvěma roky jsem v té největší voliéře nechala takový strom postavit - a stojí dodnes prakticky neporušen a je kočičkami využíván s velkou oblibou.

Proto jsem se rozhodla, že podobný pořídím nyní do menší voliéry.

Bude sloužit nejen ke škrabání, hrám a odpočinku, ale i jako "žebřík", po kterém se kočičky lehce dostanou zpět z voliéry do oken pokoje.

Již mám vybraný jeden nádherný samorost, vysoký 160 cm, s několika stupni, velmi pevný a zároveň krásný.

Takový úžasný strom je sice drahý, ale pro kočičky naprosto nedocenitelný… Nepochybuji o tom, že bude okamžitě stejně oblíbený, jako ten předchozí.

Prosím, přátelé, pomůžete mně a kočičkám tento úžasný strom zaplatit?

Mnohokrát děkuji.

Vybraná částka od dárců:
4 500 Kč

Na projekt přispěli

  • Dana Bůžková 2 500 Kč
  • Anonymní dárce 2 000 Kč

Více o útulku

Název

Kočičí naděje z.s. – Hradec Králové

Adresa

Hradec Králové

Číslo účtu

2100566086/2010

Variabilní symbol projektu

203001464