Vyšetření a granule pro alergika Brena

Vyšetření a granule pro alergika Brena Devět životů o.p.s.- Hospozín

Zrzavý Breno je v našem útulku již přes dva roky a celou tu dobu řešíme, které jídlo by pro něj bylo to pravé. Má totiž silnou potravní alergii a po většině krmení se drbe až do krve. Po několika pokusech jsme naštěstí přišli na to, která značka mu vyhovuje. Než se přestěhoval do pražského depozita, byl tak trochu zabiják, tak jsme ho nechtěli stresovat cestami na veterinu a krevními testy. Ale v Praze, kde je kočičí jedináček, se z něj stal obrovský mazel. O všechno a všechny se otírá, jakmile si někdo sedne, už je u něj na klíně a moc rád na lidech spí. Pozornost si vynucuje jemným kníkáním, případně si vás přitáhne packou.

Když už nás tedy vzal na milost a konečně na sebe nechá sáhnout, vzali jsme ho na důkladné vyšetření, abychom zjistili, jak na tom je. Naštěstí se ukázalo, že je to junák a hodnoty má díky dietě v pořádku.

Krevní testy spolu s 2 kg balením dietních granulí pro alergiky ale nebyly úplně levné a my bychom vás rádi požádali o přispění na jejich úhradu. Moc děkujeme za jakýkoli příspěvek.

Vybraná částka od dárců:
3 600 Kč

Na projekt přispěli

  • Anonymní dárce 200 Kč
  • Anonymní dárce 300 Kč
  • Vít 3 100 Kč

Více o organizaci

Název

Devět životů o.p.s.- Hospozín

Adresa

Hospozín

Číslo účtu

2800060940/2010

Variabilní symbol projektu

100001533