Pomoc kočičkám !!!

Pomoc kočičkám !!! Radim kočkám

Již jste určitě zaregistrovali kočičky z Třebestovic, kde žilo cca 20 koček, 12 jich živořilo v maličké kůlně, zbytek pobýhal na dvoře. Původně jsme chtěli přijmout čtyři...když jsme ale viděli v jakém jsou stavu, přibrali jsme ještě jednu. Nakonec se k nám dostala poslední nepolapitelná a tak jich máme nakonec šest.

První tři na fotografii Amálka, Anny a Angelina byly jen kostry potažené kůží s vypelichanou srstí plnou blech. Angelina nakonec skončila na kapačkách, po dvou dnech na veterině se vzpamatovala. U těchto tří kočiček už máme potvrzenou FIP.

Další dvě želvinky Alissa a Adélka jsou nejspíše sestry, jsou celkem v ucházejícím stavu, kromě parazitů a mírné anémie. Nejlépe je na tom poslední mourinka Anabel, ač ještě kotě, váží ze všech nejvíce a krevní výsledky má jako jediná v pořádku. A samozřejmě všichni, krom parazitů, měly smradlavý průjem.

Všechny prošly podrobným krevním vyšetřením, testy FIV a FeLV, testy na panleukopenii, jedna kočička musela být hned vykastrována, jelikož už byla březí. Faktura se ale vyšplhala bez pár korun na 33 tisíc, tím náš účet klesl téměř na nulu a první tři čeká další kontrolní vyšetření, zda se stav lepší. 

A tak prosíme o i jen malý příspěvek aby jsme měli na další vyšetření, případně kvalitní krmení. Moc děkujeme za ty zlatíčka, jsou to všechny naprosto úžasné lásky.

 

Vybraná částka od dárců:
12 100 Kč

Na projekt přispěli

  • Anonymní dárce 500 Kč
  • Katerina Ptackova 5 000 Kč
  • Anonymní dárce 500 Kč
  • Anonymní dárce 1 000 Kč
  • Sýsa 100 Kč
  • Daniela Kováčová 5 000 Kč

Více o organizaci

Název

Radim kočkám

Adresa

Radim

Číslo účtu

2502007551 / 2010

Variabilní symbol projektu

1001001725